Joan Gorchs

Fotografia

Comunions

Aquest any, com qui no vol la cosa, i sense fer  gens ni mica de publicitat, em van demanar que fes fotos de comunió. Jo n’havia fet un parell als fills de les meves cosines però aquestes nenes eren filles d’amics de gent que tinc al facebook i els hi van parlar de mi per fer les fotos. Em va fer il·lussió que pensessin en mi i que dipositessin la seva confiança en les meves fotografies.

Vaig fer fotos exteriors a diferents indrets, algunes d’estudi i a l’església, que és on més costa, ja que, hi ha molt poca llum i t’has de quedar quiet en un lloc determinat. I quan et pots bellugar per fer les fotos finals et trobes a 25 pares i familiars fent fotos amb el mòbil i les càmeres de torn.

De totes maneres estic content per la majoria dels bons resultats i perquè els pares i mares de les criatures els van agradar les fotos, que és el més important. Us deixo unes quantes imatges perquè veieu els resultats. Espero que l’any vinent en pugui fer de noves i aquesta experiència em serveixi per millorar.

Pètals Diadema Mar bn Mar bn2 Mar Germanes Irene bn Pont Flors Amagada Germans Escalabn Flor cut out

Posted in Uncategorized by Joan Gorchs on July 11th, 2014 at 10:29 pm.

Add a comment

Previous Post:   Next Post:

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply