Joan Gorchs

Fotografia

Desfilada maquillatge

Ara fa unes setmanes vaig tenir el plaer d’assistir a una desfilada d’una escola de maquillatge de Granollers, Estudi Imatge.

Em vam demanar que fes algunes fotos de la preparació de les models que van desfilar mentre es maquillaven i pentinaven. Un grapat d’estudiants i professionals del món del maquillatge van fer meravelles en les noies i nois que van desfilar. Cada model representava un personatge i portava un estilisme adequat a cada rol. Per acabar-ho d’adobar, cadascú sortia amb una música especial per l’ocassió.

Es va muntar una passarel·la al Centre Cultural Bellavista de Les Franqueses del Vallès i per allà van anar desfilant, d’una en una, les models (algunes d’elles eren maquilladores estudiants) i els models, que van ser contats, ja que, a qui llueix més sempre un bon pentinat i maquillatge és a una noia.

Fa poc que vaig enviar les fotos a l’escola de maquillatge Estudi Imatge per això encara no he penjat cap foto pero sí que he fet un vídeo amb algunes fotografíes perquè veieu una mica un resum de com va anar la vesprada.

Us deixo la web de l’escola i el vídeo.

Espero que us agradi!!!
http://www.estudiimatge.com

 

Posted in Uncategorized by Joan Gorchs on August 20th, 2014 at 2:20 pm.

Add a comment

Previous Post:   Next Post:

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply