Joan Gorchs

Fotografia

Embarassos i perruqueria

A simple vista sembla que aquestes paraules no lliguin però una perruquera que conec em va demanar que li fes fotos a la seva germana que estava embarassada. Com que tinc un estudi portàtil vaig decidir anar a la seva perruqueria i així ella no havia de desplaçar-se. Vaig demanar-li que em fes alguna foto del local per veure on i com podríem posar els fons i fer les fotos. Les fotos i el local em vam semblar adequats i m’hi vaig acostar allà amb il·lussió però amb una mcia de por també. Quan vaig arribar la noia ja estava a punt, maquillada i ben guapa amb la seva panxolina de sis mesos i mig. Començo a desplegar els flashos i els seus peus, vaig a posar el fons i me n’adono que hi ha una vitrina a una paret… Jo em pensava que era llisa segons la foto….. Vaig quedar-me bloquejat dos segons i em vaig dir: i ara què faig?? per sort vaig poder posar el fons blanc més o menys estirat i una mica inclinat per salvar la panxa que faria la vitrina però va quedar amb més arrugues de les desitjades. Malgrat les dificultats tècniques vaig poder anar fent fotos sense gaires problemes tot ique quan em va tocar editar vaig suar per eliminar o dissimular les arrugues de la tela. Fa uns dies vaig posar algunes fotos de la sessió a l’apartat pre-mamà. Ara us en poso alguna altra.

SandraSandraSandraSandra Sandra Sandra Sandra Sandra

Posted in Uncategorized by Joan Gorchs on June 20th, 2014 at 10:08 pm.

Add a comment

Previous Post:   Next Post:

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply