Joan Gorchs

Fotografia

La primera sessió en estudi

Ara fa més de tres anys em vaig enfrontar, per primer cop, a una sessió d’estudi. Feia molt de temps que, juntament amb el Guillem ,voleiem llogar un estudi i fer pràctiques allà. I ja que ens hi posàvem ho volíem fer bé: vam llogar un estudi tot un dia, va ser una sessió maratoniana amb molta gent, moltes fotos, molts clicks i moltes proves. En qüestió de números van ser 10 models, si no vaig errat, 3 maquilladores 3 fotògrafs (una d’elles va fer  fotos de making of), dos platós d’estudi i varius racons de la Nau Ivanow, que va ser el lloc escollit per fer les fotos. 12 hores ficats allà on només vam parar per dinar menjar preparat i vam veure lo complicat que és fotografiar en un estudi quan no tens ni idea de mesurar la llum i tens un fons platejat reflectant…

Abans de fer la sessió, com és obvi, vam buscar gent que ens volgués fer de model, un estudi assequible, ja que els lloguers són carets, maquilladores, etc. Un cop trobat el lloc ideal vam maquinar com podríem fer les fotos, agrupant gent en franges horàries i dividint-les en  diferents espais de la nau que vam poder fer servir. El Guillem portava els seus flashos per fer strobist, una tècnica que jo encara no domino, i, gràcies a això, es va ficar en raconets molt guapos del local per fer unes fotos increïbles.

Veient les fotos en perspectiva i sent objectius, van sortir fotos molt senzilletes, algunes horribles, però unes quantes es salvaven. Va ser una feinada increïble que no hem repetit de nou, ja que comporta un esforç terrible. Malgrat tot va sortir rodó, vam aconseguir els nostres propòsits i no ens va sortir gaire cara la experiència. I aquí és on va nèixer Aligor, però això, com deien a Conan, ja és una altra història…..

Us deixo un vídeo amb algunes fotos del dia.

http://youtu.be/D0GcTNtUjRE

Salutacions cordials!!

 

Posted in Uncategorized by Joan Gorchs on May 20th, 2014 at 8:38 am.

Add a comment

Previous Post:   Next Post:

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply