Joan Gorchs

Fotografia

Paradeta i fonda

Com molt bé sabeu fa poc mes de dos mesos vaig ser pare de nou. Aquest motiu, entre d’altres, fan que em prengui un estil d’any sabàtic en el tema fotogràfic. De moment seguiré vinculat a la meva entitat, Acció Fotogràfica Ripollet, i a la seva vocalia de l’estudi. Però deixaré de fer books i, sobretot, intercanvis. A banda de no tenir temps trobo que cada vegada surten feines massa repetitives i avorrides. M’agradaria dur a terme altres projectes que tinc  en ment però com que no tinc temps ho deixaré per més endavant.

Aquest any, com us deia, faré una parada obligatòria. S’han quedat per més endavant sessions amb gent amb qui tinc ganes de coincidir i/o conèixer i, també, continuar amb projectes personals. Potser els reprenc a l’estiu, potser abans o potser mai, no se sap.

Mentre estic d’aturada fotogràfica us deixaré un resum de gent amb la que he treballat els darrers anys. Així també podeu veure els diferents treballs que he fet, la gent diversa que he anat coneixent pel camí i que m’ha ajudat a aprendre moltes coses.

No etiqueto als i les models per respecte, alguns no ho volen, i a d’altres no els tinc pel Facebook però els hi estic agraït igualment a tots plegats. Moltes gràcies per la vostra paciència, professionalitat i simpatia. Sense vosaltres no hagués pogut plasmar algunes mirades interessants, alguns cossos increïbles o alguns maquillatges fabulosos.

També vull donar les gràcies a les maquilladores que m’han ajudat en les diferents sessions, grans professionals que han permés multiplicar per 10 la bellesa de moltes noies. I, com no, vull donar les gràcies a tots els amants de la fotografia que heu compartit amb mi algun moment, sessió, quedada, workshop, taller, sortida o curs. Moltes gràcies especialment als fotògrafs Xavier Ruiz, per haver-me mostrar la llums Strobist en grans escenaris, al Clan Justícia, pel seu talent i la gran creativitat, al Josep Avilés i la Silvia Jane pel seu bon rotllo en les sortides dels Poti, a la majoria de socis i sòcies de la meva entitat, que he vist com anava creixent i evolucionant d’una manera increïble i, sobretot, al meu amic i soci Guillem Alier per ajudar-me tantes i tantes vegades, per compartir un estudi i una filosofía amb mi, per ser tan generós, simpàtic i, què coi, gran professional i millor persona.

Tot això però, no hauria passat mai si el Joan Serrano no s’hagués posat en mig del meu camí, ni hagués sigut el meu fotògraf  de la boda i després no hagués fet cursos. Sense ell no m’hagués llençat mai a la piscina en el fascinant i complicat món de la fotografia. Moltes gràcies mestre!!

El vídeo ha quedat llarguíssim per culpa del programa que faig servir sempre, el Pro show gold. No sé si he posat massa fotos o què però no em quadra ni de conya en cap moment.  Queden uns quants minuts en silenci però no he pogut fer que quadressin música i fotos, em sap greu. I lamento més encara el metratge del vídeo però no ho he pogut comprimir més. Espero que tingueu paciència i wifi per veure’l sencer perquè són 250 megues de vídeo……

Una forta abraçada i fins aviat!!!!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZemzrMGdsE0

 

Posted in Uncategorized by Joan Gorchs on January 9th, 2015 at 7:56 am.

Add a comment

Previous Post:  

No Replies

Feel free to leave a reply using the form below!


Leave a Reply